CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Som elev ved IKT-servicefag vil du få kunnskaper om rådgiving, drift og brukerstøtte av IKT-løsninger. Det er ikke nødvendig med forkunnskaper eller at du er spesielt datakyndig. Men det kan være en fordel om du har interesse for data og teknologi.

For deg som har kreative evner og liker å arbeide med hendene (tegne, male, forme). Du bør også være nøyaktig og ha interesse for å utvikle din estetiske sans. På design-og håndverk lærer du å planlegge og designe produkter og tjenester innen ulike håndverksyrker.

Her lærer du administrasjon, økonomi, logistikk og IKT (informasjon og kommunikasjonsteknologi). Aktuelle yrker innen kontor, butikk, reiseliv, hotell og vekteryrket. Dette passer for deg som er service innstilt og liker å arbeide med andre mennesker.

Industrien har et stort behov for fagfolk med kompetanse innen industriteknologi. Velger du VG2 Industriteknologi blir du attraktiv for den mekaniske industrien, oljeindustrien og den tekniske produksjonsindustrien.

Som barne- og ungdomsarbeider vil du lære å planlegge og gjennomfør ulike pedagogiske tilbud for barn og ungdom for å stimulere til vekst og utvikling. Målet er at du skal kunne veilede barn og unge til å ta ansvar for sitt eget liv.

Om du har sans for teknikk, og liker å skape konstruksjoner og utstyr som skal brukes til nytte og vekst for samfunnet vårt. Da ligger veien åpen i et spennende yrke med gode framtidsutsikter.

Ønsker du å arbeide med og for mennesker med ulike behov? Da er dette studiet for deg! Som elev ved Helse- og oppvekstfag må du bry deg om og kunne ta hensyn til andre mennesker.

 HOP VIDEREGÅENDE SKOLE – EN LITEN SKOLE SOM TENKER STORT OM DEN ENKELTE ELEV.