CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

VG1 Teknikk og industriell produksjon

Om du har sans for teknikk, og liker å skape konstruksjoner og utstyr som skal brukes til nytte og vekst for samfunnet vårt. Da ligger veien åpen i et spennende yrke med gode framtidsutsikter.

VG1 TIP gir deg grunnlaget for en mengde tekniske fag innen; plate og sveisefaget, industrimekaniker, kjøretøy, kjemisk og oljerelatert industri.

På TIP lærer du grunnleggende mekaniske teknikker som fresing, dreiing, pneumatikk, elektronikk, boring, montering og sveising. Du bør ha praktisk sans, godt håndlag og være nøyaktig.

Vestlandet bugner av små og store virksomheter innen mekanisk industri.

Alle jobber hardt for å lykkes innenfor sitt område, enten det er grove stål konstruksjoner eller finmekanikk. I dette spennet finnes det et mylder av forskjellige arbeidsoppgaver, noe for enhver smak.

Økonomien kan svinge opp og ned i takt med oljepris og aksjemarked. Dyktige fagfolk vil landet trenge uansett. Gjennom livet må du være villig til å omstille deg til nye oppgaver i takt med utviklingen.

«Den største gleden i arbeidslivet er å se at våre medarbeidere vokser med oppgavene. Det gir nødvendigvis ikke flere ordrer, men er bedriftens fundament for videre vekst.» Trond Mohn

 

 HOP VIDEREGÅENDE SKOLE – EN LITEN SKOLE SOM TENKER STORT OM DEN ENKELTE ELEV.