CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

VG2 IKT-servicefag

Som elev ved IKT-servicefag vil du få kunnskaper om rådgiving, drift og brukerstøtte av IKT-løsninger. Det er ikke nødvendig med forkunnskaper eller at du er spesielt datakyndig. Men det kan være en fordel om du har interesse for data og teknologi.

Utdanningsprogrammet for IKT-servicefag passer for deg som ønsker å få arbeid innen brukerstøtte, drift og vedlikehold av IKT-systemer både i offentlige og private bedrifter. Aktuelle arbeidsplasser er IKT-avdelinger som har ansvar for servere og arbeidsstasjoner i en bedrift, en skole, eller i kommunen. Slike avdelinger har ofte det totale ansvar for daglig drift av alt IKT-utstyr slik som nettverk, printere, projektorer, bærbare datamaskiner, arbeidsstasjoner og servere.

IKT-servicefag består av tre programfag:

  • Drift og vedlikehold
  • Bruker- og driftsstøtte
  • Virksomhetsstøtte

I undervisningen legger vi vekt på samarbeid, selvstendig arbeid og praktisk bruk av kunnskap. Som den del av faget prosjekt til fordypning vil dere få praksis i en bedrift, noe som vil være med å gi deg en smakebit på hvordan hverdagen til en IKT-servicemedarbeider ser ut.

Hvem kan begynne på IKT-Servicefag?

IKT-Servicefag kan tas som kryssløp fra alle Vg1. Det er ingen krav til forkunnskaper eller at du er spesielt datakyndig.

Etter Vg2 IKT-Servicefag kan du ta opplæring i bedrift og deretter fagprøve i IKT-servicefaget, eller gå videre på påbygging til generell studiekompetanse. For mer informasjon, se vilbli.no.

 

View the embedded image gallery online at:
http://hopvgskole.no/kurs/vg2-ikt-servicefag#sigFreeId6781a61525

 HOP VIDEREGÅENDE SKOLE – EN LITEN SKOLE SOM TENKER STORT OM DEN ENKELTE ELEV.