CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

VG2 Industriteknologi

Industrien har et stort behov for fagfolk med kompetanse innen industriteknologi. Velger du VG2 Industriteknologi blir du attraktiv for den mekaniske industrien, oljeindustrien og den tekniske produksjonsindustrien.

På VG2 Industriteknologi vil du lære mer om blant annet produksjonsprosesser, sveisemetoder, automatisk styring av maskiner og produksjonsutstyr, materialbearbeiding samt feilsøking og reparasjon av teknisk utstyr og maskiner.

Med fagbrev i produksjonsteknikkfaget skal du kunne starte, stoppe og drive en industriell produksjonsprosess. Evnen til å se sammenhenger, samarbeide med andre yrkesgrupper samt god materialkunnskap er viktige egenskaper i faget.

For å bli fagoperatør i produksjonsteknikkfaget starter du på VG1 TIP, går videre på VG2 PIN (Produksjon- og Industriteknikk) og avslutter med 2 år opplæring i bedrift. Mulig kryssløp: VG1 Elektrofag.

Etter vg2 industriteknologi har du svært mange videre valgmuligheter, enten du ønsker å bli lærling/lærekandidat i bedrift eller ta videre skolegang

Du kan lese mer om valgmulighetene på vilbli.no

 

View the embedded image gallery online at:
http://hopvgskole.no/kurs/vg2-industriteknologi#sigFreeId0b19e3c0a0

 HOP VIDEREGÅENDE SKOLE – EN LITEN SKOLE SOM TENKER STORT OM DEN ENKELTE ELEV.