Velkommen til skolestart!

Første skoledag er Onsdag 16. august 2016 kl.10.10 – 12.15. Vi samles i idrettshallen der elevene ønskes velkommen til nytt skoleår, og personalet på Hop videregående skole vil bli presentert. Elevene deles inn i klasser, og kontaktlæreren vil gi praktisk informasjon om de første skoledagene.

Når skal jeg møte?

Onsdag 16. august 2016 kl.10.10 i Hop idrettshall.

Hva slags lærebøker trenger jeg?

Lærebøker låner du av skolen, og utleveres av lærer etter skolestart.

Bruk av PC

PC låner du av skolen, og utleveres av lærer etter skolestart. Da skolen er leksefri, vil PC’en fortrinnsvis ikke være disponibel etter skoletid.

Frokost/lunch

Skolen tilbyr alle elvene gratis mat i skoletiden. Frokosten er enkel og tas på avdelingen. Til lunch samles vi i kantinen til felles lunch for elever og personalet.

Jeg vil søke stipend/lån, hva må jeg gjøre?

Gjøres på nett: www.lanekassen.no.

Hvis du har spørsmål vedrørende dette, kan du ta kontakt med rådgiverne på skolen.

Timeplan

Detaljert timeplan vil bli utlevert ved skolestart, men skoledagen vil være fra kl. 08.30 – 14.30 hver dag.

Er det andre ting som må ordnes på forhånd?

Skolen anbefaler at du skaffer deg et ungdomskort via Skyss.no. Bor du i definerte områder, eller av andre årsaker har krav på transport, vil skolen orden dette ved skolestart.

Bussforbindelse

For å komme til vår flotte skole er det linje 484/485 fra Bergen busstasjon. Men linje 401-499 kan også tas. Så for fullstendig rute, se skyss.no/ruteplanleggeren.

Vel møtt - vi håper du vil trives hos oss!

Steinar Våge

VI FEIRER SKOLEN VÅR SOM ER 50 ÅR.

Torsdag 12. mai og fredag 13. mai feirer skolen 50-års jubileum for henholdsvis personale og gjester, og for elevene. Vi gleder oss til feiringen, og vi er stolte av den skolen som i år fyller 50 år.

VELKOMMEN SOM SØKER

Vi ønsker deg velkommen til å søke plass på Hop videregående skole. Husk søknadsfrist 1.mars

En lærende organisasjon

Ved å gå inn i et samarbeid med Bergen høgskole og få være en praksisskole, har vi fått mulighet til mer kunnskap og pedagogisk faglig utvikling gjennompraksiselevenes bidrag til skolen.

ÅPEN DAG

Vi ønsker nye elever velkommen til skolen, og inviterer til åpen dag i uke 5 og 7.

Samarbeid med Askøy Folkebibliotek

Askøy Folkebibliotek er et "bok til alle"-bibliotek. Nå har de inngått et samarbeid med Hop Videregående Skole.

INFORMASJONSMØTE OM ØVELSESKJØRING

Statens Vegvesen inviterer alle VG1 elever ved Hop Videregående skole med ledsager til informasjonsmøte vedrørende privat øvelseskjøring for klasse B.

Åpen dag tirsdag 16.februar

Vi ønsker velkommen til åpen dag tirsdag 16.februar kl. 16.00 – 18.00

AKTIV FRITID

Nytt fra høsten 2016 er Aktiv Fritid.

Aktiv fritid er et fritidstilbud til alle elever ved HOP VGS etter skoletid fra kl 1430 til ca 17 00 hver annen onsdag.

Høsten 2015

Etter en innholdsrik høst med mye aktivitet nærmer vi oss juleferie. Det er tid å oppsummere høsten.

JUBILEUMSFILM FOR SKOLEN

Vi hadde tidligere i år en fantastisk fin feiring av vårt 50-års jubileum. Der fikk vi laget en film om vår historie, og om elevers møte med skolen.

Hop idrettshall er åpnet

Fredag 23.september 2015 var en merkedag for Hop videregående skole.

VELKOMMEN TIL SKOLESTART

Første skoledag er Torsdag 18. august 2016 kl.10.10 – 12.15. Vi samles i idrettshallen der elevene ønskes velkommen til nytt skoleår.

Hop idrettshall

Skolen bygger ny idrettshall. Den er ferdig til bruk i september.

SISTE SKOLEUKE

Da er vi kommet til siste skoleuke, og det er en stor glede å takke alle elever for et flott skoleår.

Velkommen til skolestart!

Fremdeles er sommeren her, men skolestart nærmer seg med stormskritt. Første skoledag er mandag 17. august 2015 kl.10.00 – 12.15. Vi samles i kantinen der elevene ønskes velkommen til nytt skoleår, og personalet på Hop videregående skole vil bli presentert. Elevene deles inn i klasser, og kontaktlæreren vil gi praktisk informasjon om de første skoledagene.